Varia

Op vrijdag 24 mei nodigt het Sint-Bernarduscollege alle ouders, oud-leerlingen, oud-leraars, sympathisanten, ... uit voor een gezellige barbecue.

Locatie: SBC

Prijs: 18 euro (volw.) - 10 euro (kinderen)

Vis, vlees of veggie

Startuur: 18 u.

Inschrijven via het secretariaat of via sharon.desmarets@sgvw.be (ten laatste op vrijdag 17 mei)

Dankzij de verzamelwoede van onze leerlingen en het personeel hebben we maar liefst 30kg batterijen verzameld. Dankzij deze inzamelactie kreeg de school nieuw sportmateriaal! Dank je wel aan iedereen die zijn batterijtje heeft bijgedragen.

Iban Bogaert, je maakt je niet alleen verdienstelijk in je gemeente, ook voor onze school beteken je heel veel. Zo zette je al meermaals je schouders onder de schoolquiz en de minilevensloop, en ook voor Bernaar Bazaar sta je altijd paraat. Dankjewel!

Op 26 april nodigt het Sint-Bernarduscollege jullie uit om een kijkje te komen nemen achter de schermen. Je krijgt er door leerlingen en leerkrachten uitleg over de werking van onze school en de modernisering van het secundair onderwijs. Misschien tot dan!

Het MOS-team doet een massale oproep om lege batterijen binnen te brengen in het kader van een grote inzamelactie van Bebat. Met de binnengebrachte batterijen verzamelen we punten die we kunnen inruilen voor sportmateriaal. Een echte aanrader, dus!

Opgeruimd staat netjes

Op zaterdag 23 maart namen meneer Van Coillie, mevrouw Kerkhove en meneer Goudeseune 8 leerlingen op sleeptouw om maar liefst 8km berm schoon te maken. Ze verdienden daarmee 200 euro. Proficiat!