Prettige vakantie

In de vakantie is de school bereikbaar op 28 december van 9u tot 12u. Voor dringende zaken kunt u terecht op het nummer 0471/64 43 44. U kunt uw vraag natuurlijk ook altijd doorsturen via info@sintbernarduscollege.be

Hebt u vragen voor het CLB? Het CLB is bereikbaar op maandag 21 en dinsdag 22 december, telkens van 8u30 tot 16u30. Het CLB werkt in deze periode enkel op afspraak. Neem dus eerst contact op om een afspraak te maken. Dit kan op het nummer 058/ 31 16 14.

Advent

In de adventstijd schreven de leerlingen van 2Aa, 2Ab, 2Ac, 2Ad, 1B en 2B meer dan tweehonderd kerstkaartjes naar mensen uit de buurt.

Hartverwarmende tekstjes en vertederende tekeningen zullen ongetwijfeld dankbaar aanvaard worden.

Kerststukjes

2Ba (MW) heeft eerst een bloempot versierd om er daarna een kerststukje in te maken. De leerlingen waren allemaal héél tevreden met hun resultaat. Terecht...

Suiker

Al eens goed gekeken hoeveel suiker er in onze drankjes zit? Leg dan eens het aantal suikerklontjes die je hebt opgedronken erbij.

Onze leerlingen werden er eventjes stil van...

Sporttas

De leerlingen van 2AMW leerden in de les Maatschappij en Welzijn over het belang van beweging. Om dit in de verf te zetten, pimpten ze een sporttas. Mooie aanzet om voldoende te gaan bewegen...

Mocktail The Jingle GingerBerry

Speciaal voor de feestdagen stelde oud-leerling van HK Romy Francke, die werkzaam is in het hof van Cleve ***, een mocktail samen.  Ze maakte ook een filmpje met de werkwijze en de verschillende stappen.

Feestelijk bord

De leerlingen van 1B toonden hun creativiteit wanneer ze een bord mochten versieren. Van welk bord wil jij wel een hapje eten?

Voedingspatroon

Opperste concentratie: onze panels overlegden en zochten op wat gezonde voeding is en wat we kunnen doen om ons voedingspatroon te verbeteren. In iedere 'bubbel' kwamen er zeer originele 1,5-meter-afstand-voorstellen.