#Wat als je het Sint-Bernarduscollege niet kent?

De open avond 'SBC@Work' kon omwille van de welgekende coronamaatregelen niet doorgaan. Daarom zetten we de school open op een andere, digitale manier. Klik op een #Wat als...-tegel en ontdek alle informatie over onze school. Nog vragen? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen.

 

Bezoek aan de school

Vanaf maandag is het mogelijk een bezoekje aan onze school te brengen. Dit kan door een afspraak te maken via 058 23 31 03. 

Inschrijvingen gebeuren verder online.

 

Dankzij de inzet van vele collega’s mogen we op 2 juni met het tweede en het vierde middelbaar gedeeltelijk heropstarten.

WE ZIJN ER KLAAR VOOR!

 

 

Les in tijden van corona

Geen proefjes in Covid 19-tijden? Niet voor de tweedes van meneer Goudeseune. Zij transformeerden hun keuken in een mini-labo waar ze lijm maakten en onderzochten uit welke kleuren groen en zwart bestaan.

Lessen geschorst

Alle lessen en activiteiten zijn geschorst van 16 maart tot en met donderdag 14 mei. Er is wel afstandsonderwijs. Mogelijk starten lessen voor sommige klassen terug op vanaf vrijdag 15 mei, in combinatie met afstandsonderwijs.
Officiële communicatie naar ouders en leerlingen gebeurt via Smartschool.
Opvang op school is voorzien.

Door de coronaproblematiek zal onze school  haar ‘Open Avond SBC@work’ van vrijdag 24 april 2020 uitstellen.
Zodra de school meer nieuws over een nieuwe datum heeft, brengen we u op de hoogte.

Info en inschrijvingen

Door de coronamaatregelen zagen wij ons genoodzaakt onze infoavond SBC@Work uit te stellen naar een nog later te bepalen datum.

Wil je toch wat meer info? Wil je inschrijven? Stuur gerust een mailtje naar info@sintbernarduscollege.be. Dan nemen wij contact met je op.

Lessen geschorst van 16 maart tot 3 april

Na de beslissing van de federale regering op 12 maart 2020 in verband met het coronavirus worden alle lessen en schoolactiviteiten geschorst van maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april 2020.