Het Sint-Bernarduscollege ontvangt u met veel plezier!

Het was de bedoeling om op vrijdag 23 april (en zaterdag 24 april) onze jaarlijkse opendeur te organiseren. Wegens de coronapandemie mocht dit toen niet doorgaan. We verplaatsen dit moment naar vrijdag 28 mei (17u.- 21u.) en zaterdag 29 mei (9u.- 13u.).
Wilt u graag een bezoek aan onze school brengen? Laat via volgend contactformulier uw gegevens achter en wij contacteren u om concreet af te spreken.

Inschrijven kan via deze website gebeuren. Voor een digitale afspraak kunt u een mail sturen naar info@sintbernarduscollege.be .


 

#Wat als je het Sint-Bernarduscollege niet kent?

Klik op een #Wat als...-tegel en ontdek alle informatie over onze school. Nog vragen? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen.

 

Sport met OKAN

Ook OKAN had donderdag enkele lesdoorbrekende (sport)activiteiten. Enkele impressies...

Muzikale en literaire godsdienst

De leerlingen van 1A onderzochten de invloed van muziek op de emoties. Van kalmerend melodietje tot een spannend horrormuziekje. Op dat laatste schreven ze een eigen bedacht verhaal. We laten jullie even mee griezelen met vier literaire talentjes.

Weg van de schoolbanken

Vrijdag gingen heel wat eerstejaars de frisse buitenlucht opsnuiven. De stevige wind kon het enthousiasme niet wegblazen...

Hier wat sfeerbeelden van 1Ae.

David

Tijdens de les godsdienst verwerken de leerlingen van 1B het verhaal van David op creatieve wijze in een lapbook.

Ik vind jou leuk! Mag ik je houden?

De ramen die uitgeven op de speelplaats werden voorzien van opbeurende spreuken in kleurrijke lettertypes. Dank aan de leerlingen van OKAN en 2B om dit zo mooi te maken.

Persoonlijk

De leerlingen van 2A mochten tijdens de les godsdienst een eigen tatoeage ontwerpen met drie persoonlijke elementen. Wij delen enkele meesterwerkjes met u...