Klasactiviteit

Op donderdag 6 juni zorgde 3STW voor een fruitige verfrissing op de speelplaats: leerlingen konden aan verschillende kleurrijke kraampjes overheerlijke smoothies proeven. Alsof dat nog niet genoeg was, had 3STW ook nog een show voorbereid waar het publiek van kon genieten tijdens de speeltijd. Kortom, een mooie integrale opdracht die ze tot een goed einde brachten. Proficiat!

De leerlingen van 4 Latijn en economie trokken naar de Koolhofputten om buiten les te krijgen. Met de frisse wind door de haren leerden ze over het classificeren van organismen. Op hun tocht onderweg ruimden ze al het zwerfvuil op. Topgasten!

2 HV bezocht restaurant ‘Mondieu’ op de site van Ten Bogaerde Koksijde. Leerlingen kregen een bezoek aan de serre, de kruidenpluktuin, mochten groene asperges afsnijden en proeven. Verder kregen ze ook een rondleiding in de keuken, de zaal en de wijnkelders.

 

Proficiat aan 4tw: ze behaalden nipt zilver in de wedstrijd van het Zuidpoolproject categorie 2de/3de graad!!! De klas deed als 1 van de 10 klassen in Vlaanderen mee met dit internationale project van de VUB. Het hele jaar hebben ze zich hiervoor ingezet in de lessen fysica. Ze presenteerden hun project in Brussel en deden dit dus uitstekend.