Maaltijden

Als je 's middags niet naar huis gaat om te eten mag je de speelplaats niet verlaten. De school biedt deze mogelijkheden aan:

  • warme maaltijd via catering en eigen drank of drank van de school
  • eigen lunchpakket en eigen drank of soep tegen betaling
  • broodje via catering en eigen drank of soep tegen betaling
Het aantal warme maaltijden wordt dagelijks om 9.15 uur doorgegeven aan de traiteur (Hanssens uit Gullegem: www.hanssens.be).

Indien de school niet op de hoogte gebracht werd, zijn wij verplicht om de kostprijs van die warme maaltijd door te rekenen aan de afwezige leerling in kwestie. Dus... tijdig de school verwittigen bij ziekte of afwezigheid aub! (Voor 9.15 uur)

De warme maaltijden worden via een domicilliëringopdracht betaald op het einde van elke maand. ( Per echt gebruikte maaltijd betaal je € 4,50 )

Tijdens een bedrijfsbezoek op 12 april lanceerde Vlaams minister van onderwijs Hilde Crevits (CD&V) de nieuwe website van Hanssens Catering. In het kader van de “gezonde school" toonden werd er tijdens de rondleiding getoond hoe het bedrijf op vandaag een actieve bijdrage levert aan deze belangrijke methodiek van het Vlaams Instituut Gezond leven. Na het bezoek werden Hanssens Catering bekroond met de hashtag ‘topbedrijf’.

Nieuwsgierig naar de werking en mensen achter Hanssens Catering? Neem dan zeker een kijkje op www.hanssens.be en ontdek hun verhaal.

Menu maand april en mei: