Door op 'OK' te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u hiermee akkoord. Meer info

VZW Katholiek Secundair Onderwijs Veurne-Nieuwpoort

Inst.nr. 116161 000 2 38025 4

Zetel: Kaaiplaats  10. 8630 Veurne

Annuntiata-instituut
Vleeshouwersstraat 22

Bisschoppelijk College der Onbevlekte Ontvangenis
Karel Coggelaan 8

Sint-Bernarduscollege
Marktplein 5
8620 Nieuwpoort

Vrij Technisch Instituut Veurne
Ieperse Steenweg 90

Annuntiata-instituut – www.annuntiata.be

Bisschoppelijk College der Onbevlekte Ontvangenis – www.collegeveurne.be

Sint-Bernarduscollege – www.sintbernarduscollege.be

Vrij Technisch Instituut Veurne – www.vtiveurne.be

We gebruiken Google Analytics voor www.annuntiata.be,, www.collegeveurne.be , www.sintbernarduscollege.be en www.vtiveurne.be om een duidelijk beeld te krijgen van de bezoekersstromen, paginaweergaves …
Delen van de website kunnen zo in functie van het gedrag van de bezoekers aangepast worden.

Voor meer informatie per type browser zie ook volgende links: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome, Safari.

Afwezigheden

Voor elke afwezigheid op school is een schriftelijke verwittiging vereist, zo spoedig mogelijk of, als het kan, vooraf.
Voor schoolverlet wegens ziekte is wel een medisch attest vereist, zeker vanaf de vierde dag. Ziekte en verantwoorde familiale omstandigheden zijn de enige gewettigde afwezigheden. Dit staat in ons schoolreglement omschreven.

Afwezigheid wegens familiale omstandigheden wordt vooraf bij de directeur aangevraagd.Buiten de school en de schooltijd staan leerlingen onder de verantwoordelijkheid van de ouders.
Samenwerking met de school en duidelijke afspraken komen het kind het meest ten goede.