Algemeen

Hoog bezoek!

Jeroen Meus en Sofie Dumont bezochten de leerlingen van horeca voeding. Stralende gezichten!

Personeelsvergadering

De eerste personeelsvergadering van het jaar werd feestelijk ingezet! Fijn weerzien van de collega's met een heerlijk ontbijt en het uitwuiven van enkele toppers binnen ons team. Bedankt Hilde en Lut voor jullie jarenlange inzet!

Prettige vakantie!

Vanaf zaterdag 10 juli tot en met zondag 15 augustus genieten we van een welverdiende vakantie.

De school is daarna opnieuw bereikbaar elke werkdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur.

Inschrijven kan ondertussen via de website.

Biodiversiteit

SBC helpt de biodiversiteit met een braakliggend stukje grond in te zaaien en hopelijk om te toveren tot een mooie bloementuin. Laat het zoemen met bloemen!

Middag'rust'

Deze week gingen heel wat leerlingen de beeptest-uitdaging aan: wie kon het langer volhouden dan meneer Decock?

Happy bag

Misschien spotte je deze tassen al in het straatbeeld... 

We noemen ze even de 'happy bag' omdat ze wel degelijk een glimlach toverden op de snoetjes van onze leerlingen. Weliswaar achter een mondmasker, maar toch zichtbaar.

Schoolbanken

Woensdag werden de oude banken in de kapelstudie vervangen door splinternieuwe exemplaren.

Jongerensynode

Enkele leerlingen van 2Aa gingen op dinsdagmiddag samen met de directeur en mevrouw Ghyselbrecht in gesprek met de bisschop en zijn beleidsmedewerkers in het kader van de jongerensynode.

Prettige vakantie

In de vakantie is de school bereikbaar op 28 december van 9u tot 12u. Voor dringende zaken kunt u terecht op het nummer 0471/64 43 44. U kunt uw vraag natuurlijk ook altijd doorsturen via info@sintbernarduscollege.be

Hebt u vragen voor het CLB? Het CLB is bereikbaar op maandag 21 en dinsdag 22 december, telkens van 8u30 tot 16u30. Het CLB werkt in deze periode enkel op afspraak. Neem dus eerst contact op om een afspraak te maken. Dit kan op het nummer 058/ 31 16 14.