Algemeen

Lege batterijen? Inzamelen!

AANDACHT AANDACHT! Help jij met het MOS-team lege, huishoudelijke batterijen te verzamelen? Daarme kunnen wij nieuw sportmateriaal aankopen. De groene ton vind je terug in de centrale studiezaal. 

Bezoek aan de school

Vanaf maandag is het mogelijk een bezoekje aan onze school te brengen. Dit kan door een afspraak te maken via 058 23 31 03. 

Inschrijvingen gebeuren verder online.

 

Dankzij de inzet van vele collega’s mogen we op 2 juni met het tweede en het vierde middelbaar gedeeltelijk heropstarten.

WE ZIJN ER KLAAR VOOR!

 

 

Lessen geschorst

Alle lessen en activiteiten zijn geschorst van 16 maart tot en met donderdag 14 mei. Er is wel afstandsonderwijs. Mogelijk starten lessen voor sommige klassen terug op vanaf vrijdag 15 mei, in combinatie met afstandsonderwijs.
Officiële communicatie naar ouders en leerlingen gebeurt via Smartschool.
Opvang op school is voorzien.

Door de coronaproblematiek zal onze school  haar ‘Open Avond SBC@work’ van vrijdag 24 april 2020 uitstellen.
Zodra de school meer nieuws over een nieuwe datum heeft, brengen we u op de hoogte.

Info en inschrijvingen

Door de coronamaatregelen zagen wij ons genoodzaakt onze infoavond SBC@Work uit te stellen naar een nog later te bepalen datum.

Wil je toch wat meer info? Wil je inschrijven? Stuur gerust een mailtje naar info@sintbernarduscollege.be. Dan nemen wij contact met je op.

Lessen geschorst van 16 maart tot 3 april

Na de beslissing van de federale regering op 12 maart 2020 in verband met het coronavirus worden alle lessen en schoolactiviteiten geschorst van maandag 16 maart tot en met vrijdag 3 april 2020.

2020

We wensen alle leerlingen en hun ouders een warm en vreugdevol 2020 toe.